Rólunk

A 2000-ben alakult ScentAir Technologies Inc. a kereskedelmi hálózatok, és áruházláncok számára nyújtott aroma marketing megoldások egyik vezető szolgáltatója a világon. Ügyfelei között olyan világhírű márkanevek szerepelnek többek között, mint a Marriott, a Hilton, a Paramount Pictures, Coca-Cola, vagy a Lexus.

Vállalatunk a ScentAir globális hálózatának részeként - annak szakértelme és szabadalmaztatott technológiájának segítségével - hozzájárul ügyfelei sikereihez azáltal, hogy segítséget nyújt egy új típusú marketing megteremtésében, valamint egy egyedülálló légkör kialakításában.

Nem elég egyszerűen egy illattal bővíteni a kliensek érzékszerveire ható ingereket: elengedhetetlen a karakterhez legmegfelelőbb aroma kiválasztása, és annak a légtérben való egyenletes eloszlatása, melynek megvalósításában a maximális segítséget tudjuk biztosítani.

A ScentAir világszerte különböző rendszerek tízezreit telepítette a divattól az élelmiszer-kereskedelemig, a szállodáktól az egészségügyi ellátásig.

Ha szeretné megtudni, hogyan teheti vállalkozását még egyedibbé, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!